Tine Kristiansen 01W960
Stolt av arbeidsplassen: Tine Kristiansen er restaurantsjef på Restaurant Ro.
Foto: Kjell Jørgen Holbye

Restaurant Ro:

En kulinarisk oase på Høyda

Da Restaurant Ro i Vingparken åpnet i januar 2016, var det som
et friskt pust i restauranttilbudet i byen. Et år senere har mer enn
100 000 gjester funnet veien til byens nye spisested. Restaurantsjef
Tine Kristiansen er stolt over suksessen.
Det er gøy å lykkes! Vi har hatt en veldig bra utvikling og har helt klart truffet et behov i Moss, sier hun. Kristiansen er restaurantsjef i den innbydende og elegante restauranten med fransk/italiensk kjøkken og kan tilby 150 sitteplasser totalt – inkludert et chambre séparée med plass til tolv.
– Vår visjon er å være en kvalitetsrestaurant som serverer mat av høy kvalitet til fornuftige priser. På den rikholdige menyen finnes alt fra småretter, pasta og pizza til større hovedretter. Akkurat nå er burgeren spesielt populær, forteller Kristiansen, som også rår over en fin vinkjeller med kvalitetsvin fra Frankrike og Italia.
Folkelig profil
Restaurant Ro ønsker alle velkommen – fra de som bare vil ha et lite avbrekk med en god lunsj, par som vil ha en romantisk middag for to – til selskaper som feirer de store anledningene i livet – jubileer, konfirmasjon, bryllup.
– Vi er en folkelig restaurant og henvender oss til gjester i alle aldre. Her skal det være mulig å slappe av i en uformell atmosfære, samtidig som vi kan tilby en festlig ramme rundt de store anledningene, sier Kristiansen. Bedrifts- og konferansemarkedet er også viktig.
– Vi kan tilby både lokaler og servering for bedrifter, med alt fra lunsj og enkle småretter til større middager. Det er bare å ta kontakt, så finner vi løsninger som passer de aller fleste.
Sosialt møtepunkt
Daglig leder Yngvar Andreassen forteller at konseptet ble til som en viktig brikke i områdeutviklingen av Vingparken som en ny bydel. Ideen var å skape en oase av ro og gode matopplevelser i et miljø preget av stor aktivitet. Og serveringsstedet skulle holde høy kvalitet.
– Vi ville lage et serveringssted som holdt oslostandard, og som kunne fungere som en viktig sosial møteplass i den nye bydelen som vokser frem her i Vingparken. Resultatet har blitt veldig bra,og fungerer helt etter hensikten. Her er det aldri tomt, og vi har omsatt for betydelig mer enn budsjettert, sier Andreassen. Han forventer enda sterkere resultater fremover.
– Det tar tid å få folk til å tråkke opp uvante stier, og dette er et område som har vært stengt gjennom mange år. Det er veldig hyggelig å oppleve at publikum finner veien hit, selv om området for øyeblikket er preget av byggeaktivitet og gjerder. Moss opplever en rivende utvikling, og det er en reise vi skal være med på, sier restaurantgründeren.
NYTT BILDE RESTAURANT NYTTW350
EN OASE Den nye restauranten i Vingparken
Vår visjon er å være
en kvalitetsrestaurant
som serverer mat av
høy kvalitet til fornuftige
priser.