20150815_235907W960
Madcon inntar scenen på Verket i sommer

Madcon topper plakaten

Når Festivalen SIN braker løs på Verket 25. august, topper Madcon plakaten sammen med Bjørn Eidsvåg, Stein Torleif Bjella og Enslaved. – Mossingene kan forvente seg energi fra scenen! lover gutta i Madcon.

– Ta med godhumøret og alle du er glad i, ha på akkurat det du har lyst til, uten å tenke på hva folk vil si. For her skal vi ikke dømme hverandre ut fra hvordan vi ser ut eller hva vi tror på. Her skal vi la være å peke finger’n, og heller veive med arma og slippe løs. Så tar vi oss en ordentlig fest sammen. Sees der!!! er gruppas hilsen til alle som har lyst på en kul festivalopplevelse i sommer.

Blant dem som helt sikkert skal på festival, er festivalgeneral Tony Fjærgård, og han gleder seg. Fra starten i 2007 i Tivoli Amfi, med smått legendariske Raga Rockers på scenen, har det bare gått oppover for festivalen, som flyttet til Verket i 2013. Da gikk den av stabelen på Kulturtorget. I 2014 ble det virkelig fart i sakene, med artister som BigBang, Mari Boine, Vamp, og Black Debbath. Det var barnefestival og rockefestival – med 3000 innenfor portene. Målet er å sette ny publikumsrekord i år.

– Vi er veldig fornøyde med årets plakat, her burde det være noe for alle, gliser Fjærgård.

Bjørn Eidsvåg og Enslaved er jo litt ytterpunkter, for å si det sånn. Og Madcon er alltid knallbra på scenen.

Fjærgård, som til daglig jobber i SF Kino, vet hva været betyr. Regn ødela litt for fjorårets festival, selv med DumDum Boys på scenen fredag og Kim Larsen lørdag.

– Så i år håper vi på bedre vær, sier Fjærgård. Med treårig kommunal driftsstøtte ser fremtiden lys ut for Fjærgård og hans ca. 200 festivalmedarbeidere. Med støtten på plass håper Festivalen sin å kunne vise til økonomisk overskudd. Og drømmen er å kunne booke store, internasjonale navn.

– Jeg fantaserer om Bob Dylan, Neil Young og Slayer. Det hadde vært noe!

Madcon1_photoOlavStubberudW250
Madcon gleder seg til å komme til Moss.